Visste du at ca 74% av mennene og 68% av kvinnene innrømmet at de ville ha en affære hvis de visste at de ikke ville bli fanget? Ganske mye, ikke sant? Nå kan det være en grunn til at du har kommet til å lese dette stykket. Guts er å fortelle deg at det er noe galt med din ektefelle og du vil finne ut om det er sant. Selv om denne listen kan betraktes som indikatorer, betyr ikke egentlig bekrefte noe med mindre du har bevist og fanget din ektefelle i loven.

Har din ektefelle beskylde deg for juks?

Folk som er svikefull selv er paranoid at andre mennesker kan gjøre det samme. Denne omvendt psykologi er en psykologisk projeksjon hvor en person tilskriver feil til en annen person som samtidig er i fornektelse at de har det også. Hvis partneren din plutselig beskylder deg for å være uærlig og upålitelige, kanskje det er fordi han / hun er virkelig den ene sniker rundt.

Får du behandlet med litt mer sødme enn vanlig?

Noen folk tror deres partnere vil aldri jukse på dem fordi de blir alltid behandlet søtt. Pass deg fordi bedragere bruker denne taktikken for å skjule sine løgner. For at de ikke skal bli mistenkt for å ha en affære, vil de dusj gaver og hengivenhet til sin elsker. Dette er fordi å være likegyldig overfor sin ektefelle vil bare bringe mistanke, vil de gjøre den andre veien rundt.

Er din ektefelle fokuserer mer på utseende?

En plutselig endring i klær preferanser kan ikke være mistenksom først. Noen kan bare tenke at kanskje deres partnere tilpasser seg motetrender. Men det er et behov for å være forsiktig og observant med denne typen endringer. Hvis partneren din ikke vanligvis slitasje cologne og parfyme og plutselig bruker det overdrevent, kan det være lurt å sjekke ut hvorfor. Hvor kommer din ektefelle forplikter i en body workout å se bra ut når han / hun hatet å svette ut? Hvorfor partneren din må stelle pent når han / hun går på å fange opp med venner? Det kan være noe mer brygging enn hva du tror.

Er det noen mistenkelig Internett-bruk?

Du kan enige om å ha private saker på egen hånd. Men det er annerledes når din ektefelle blir hemmelighetsfull når det gjelder bruken av internett. Har partneren din forbyr deg å få tilgang til sin datamaskin? Er det passord beskyttelse nå å bruke sin laptop? Og la oss ikke glemme leserloggen, er det alltid klart og tom? Ikke at vi blir altfor mistenkelig, men hva er det å skjule egentlig?

Er det en endring i din partners arbeid rutine?

Unnskyldninger for en nødsituasjon sen kveld møte og overtid på kontoret? Dette kan være greit per se siden din ektefelle er en hardtarbeidende person. Men for en uvanlig lange timer med arbeid og usammenhengende unnskyldninger, kanskje han / hun er av en annen «jobbe» sted? Hold øynene åpne når denne type ting skjer. Sjekk ut betale spire, er det virkelig registreringer av overtid? Kan du fortsatt ringe din ektefelle mens på jobb? Er disse business konferanser legit?