I helgen drikkes julebordsesongen i gang for alvor, og julehøytiden er også høytid for utroskap. Da velger mange å leie en privatetterforsker for å spane på ektefellen eller kjæresten sin.

– Vi har nesten dobbelt så mange utroskapsoppdrag i julebordsesongen enn ellers i året, sier Thomas Mathiesen til TV 2-programmet «SNAKK med Linn Wiik».

Han er privatetterforsker i Etterforsker 1, et Sandefjord-basert firma som har 35 medarbeidere over hele landet. De tilbyr etterforskningstjenester til både privatpersoner og næringslivet – fra kriminalsaker og svindel til barnefordelingssaker og utroskap.

Les mer på https://www.tv2.no/a/10236637/

Visste du at ca 74% av mennene og 68% av kvinnene innrømmet at de ville ha en affære hvis de visste at de ikke ville bli fanget? Ganske mye, ikke sant? Nå kan det være en grunn til at du har kommet til å lese dette stykket. Guts er å fortelle deg at det er noe galt med din ektefelle og du vil finne ut om det er sant. Selv om denne listen kan betraktes som indikatorer, betyr ikke egentlig bekrefte noe med mindre du har bevist og fanget din ektefelle i loven.

Har din ektefelle beskylde deg for juks?

Folk som er svikefull selv er paranoid at andre mennesker kan gjøre det samme. Denne omvendt psykologi er en psykologisk projeksjon hvor en person tilskriver feil til en annen person som samtidig er i fornektelse at de har det også. Hvis partneren din plutselig beskylder deg for å være uærlig og upålitelige, kanskje det er fordi han / hun er virkelig den ene sniker rundt.

Får du behandlet med litt mer sødme enn vanlig?

Noen folk tror deres partnere vil aldri jukse på dem fordi de blir alltid behandlet søtt. Pass deg fordi bedragere bruker denne taktikken for å skjule sine løgner. For at de ikke skal bli mistenkt for å ha en affære, vil de dusj gaver og hengivenhet til sin elsker. Dette er fordi å være likegyldig overfor sin ektefelle vil bare bringe mistanke, vil de gjøre den andre veien rundt.

Er din ektefelle fokuserer mer på utseende?

En plutselig endring i klær preferanser kan ikke være mistenksom først. Noen kan bare tenke at kanskje deres partnere tilpasser seg motetrender. Men det er et behov for å være forsiktig og observant med denne typen endringer. Hvis partneren din ikke vanligvis slitasje cologne og parfyme og plutselig bruker det overdrevent, kan det være lurt å sjekke ut hvorfor. Hvor kommer din ektefelle forplikter i en body workout å se bra ut når han / hun hatet å svette ut? Hvorfor partneren din må stelle pent når han / hun går på å fange opp med venner? Det kan være noe mer brygging enn hva du tror.

Er det noen mistenkelig Internett-bruk?

Du kan enige om å ha private saker på egen hånd. Men det er annerledes når din ektefelle blir hemmelighetsfull når det gjelder bruken av internett. Har partneren din forbyr deg å få tilgang til sin datamaskin? Er det passord beskyttelse nå å bruke sin laptop? Og la oss ikke glemme leserloggen, er det alltid klart og tom? Ikke at vi blir altfor mistenkelig, men hva er det å skjule egentlig?

Er det en endring i din partners arbeid rutine?

Unnskyldninger for en nødsituasjon sen kveld møte og overtid på kontoret? Dette kan være greit per se siden din ektefelle er en hardtarbeidende person. Men for en uvanlig lange timer med arbeid og usammenhengende unnskyldninger, kanskje han / hun er av en annen «jobbe» sted? Hold øynene åpne når denne type ting skjer. Sjekk ut betale spire, er det virkelig registreringer av overtid? Kan du fortsatt ringe din ektefelle mens på jobb? Er disse business konferanser legit?

De fleste vet ikke dette, men for hver to sekunder, en identitet stjålet i Norge. Mind du, er at Norge alene. Dette forventes å eskalere som årene går av hvis vi ikke gjør noe. Så, hva skjer når identiteten din blir stjålet? Dine personlige opplysninger vil bli brukt til å begå svindel og kreditt status vil bli skadet. Dette er ganske skremmende, for ikke å nevne hele tiden og pengene det vil koste deg å gjenopprette ryktet ditt. Her er noen tips for deg å ikke være et offer:

Vær på vakt om å gi ut informasjon

Vi kan ikke unngå å bruke minibanker og debet maskiner, men vi kan hindre andre mennesker å se våre kortnumre og PIN-kode. Unn dine kort som hvordan du behandler din smartphone – sørg for at du vet dens oppholdssted og holde dem sikkert bort fra andre. Vær oppmerksom på omgivelsene når gi fra seg personlig informasjon over telefon eller ved bruk av debet pin tall Beskytt din PIN-kode.

Aldri skrive en PIN-kode på en kreditt / debetkort eller på en papirlapp holdt i lommeboken.

Jevnlig kontrollerer finansiell informasjon

Hvis du mistenker at noen har brukt din kontoinformasjon, ikke vente å bekrefte det. Sjekk umiddelbart kreditt-rapporten.

Være digitalt trygg

Bursdagen din og fødested bør ikke være på offentlig på sosiale nettverkssider. Også sørge for at dine passord for forskjellige nettsteder er ikke det samme. Brannmurer og antivirus programvare vil også bidra til å beskytte systemet ditt mens du holder programmene dine oppdatert. Hackere kan vise innholdet i datamaskinen din og stjele din personlige informasjon. Saken er den samme for smartphones, offentlig Wi-Fi er ikke alltid trygt, så sørg for at du bare bruke en klarert personlig tilknytning.

Holde unna alle dokumenter som har sensitiv informasjon

Det vil komme en tid som du vil bli kvitt datamaskinen. Men ikke begå den feilen å ikke rydde ut informasjonen først. Det er folk som kan gjenopprette din personlige informasjon selv når den har blitt slettet. For å unngå dette, kan du få en gratis skrubbing program for å tørke all din informasjon. Hvis du ikke er sikker på hvordan du gjør dette, så spør en betrodd person til å gjøre det for deg. En annen ting er å sørge for at du makulere alle dokumenter som inneholder opplysninger som kan identifisere dem, spesielt når det har kredittkortnummeret, personnummer, og kontonummer.

Ikke stol på uønsket e-post som ber om personlige opplysninger

Unngå for vane å åpne e-postmeldinger som er ukjent for deg. Hvis du ikke kjenner avsenderen, du bedre ikke åpne den fordi den kan inneholde skjulte virus. Hvis du ønsker å ungen rundt og svare på en spammy e-post, bør du ikke gjøre det. Avkastningen epost kan bekrefte eksistensen til spammer. Også pass av nettsteder som ber om din e-post og personlig informasjon i bytte for en fordel eller bunt av pakken.