Vi driver overvåkning og etterforskning for såvel privat som offentlig virksomhet. Vi tar oppdrag for å avdekke underslag, tyveri og annen kriminell aktivitet. Vi yter bistand til forsikringsselskaper og advokater.

Vi tar oppdrag over hele landet. Vi har etterforskere eller samarbeider med etterforskere de fleste steder.

Er du anklaget for kriminell aktivitet og trenger hjelp til å finne ut av det? Vi kan etterforske det som politiet ikke kan/vil etterforske for å renvaske deg.

Vi tar oppdrag der parter i rettsaker trenger etterforskning i alle sakstyper for å avdekke faktum. Også private og næringsdrivende kan få hjelp til å avdekke faktum før sak eventuelt reises for å se om det er grunnlag for saksanlegg.

Er du offer for barnebortføring eller er redd for at det skal skje? Vi har erfarne medarbeidere for å avsløre dette. Risikovurdering før noe har skjedd, rådgivning samt bistand til alt det formelle når noe har skjedd. Vi kan også finne barnet og vurdere alternative handlemåter i samarbeid med deg.

Vi hjelper til i barnefordelingssaker for å dokumentere. Da kan du stå sterkere i din sak for domstolene, eller for å avvise påstander mot deg,

Er du under barnevernets søkelys og trenger hjelp til å tilbakevise anklager eller avdekke faktum, ja da kan vi hjelpe deg med det.

Har du barn som er på eller på veg på skråplanet – vi finner ut omgangskrets, venner og miljø.

Lurer du på om parneren din er utro – da avslører vi det. Utroskap avdekkes effektivt og raskt. Vi kan tegnene og vet hvor vi skal lete og hva vi ser etter. Vi legger opp et profesjonelt opplegg for avdekking så DU får vite.

Privatetterforskerene våre leverer tjenester til privatpersoner, næringsliv, det offentlige og stater.

Trenger du bistand med oss som privatdetektiv eller etterforskerKontakt oss i dag.

    Epost og/eller telefon (påkrevd)

    Ditt navn og beskjed til oss